Actueel

Op deze pagina vindt u actueel nieuws, publicaties en downloads van Normec FLC.

Laatste nieuws


VRO / Normec FLC Klantendag: de arbeidsmigrant centraal & Keurmerk SNF-dag

Gepubliceerd op: 30-08-2018

Op donderdag 27 september organiseert VRO Certification samen de collega's van Normec FLC een klantendag die in het teken staat van het werken met arbeidsmigranten en het SNF Keurmerk. De Klantendag is hét ontmoetingspunt voor iedereen die betrokken is bij de wereld van het huisvesten van arbeidsmigranten! Of je nu uitzendbureau, huisvestingslocatie, bouwbedrijf of inlener bent, de dag is voor iedereen interessant en er zijn genoeg mogelijkheden om te netwerken!

Lees verder

Een aantal veranderingen loonheffingen 2019 is bekend gemaakt!

Gepubliceerd op: 02-08-2018

Half juli heeft de Belastingdienst de eerste uitgave van de Nieuwsbrief Loonheffingen 2019 gepubliceerd. Hierin staan de wijzigingen voor 2019 die op dit moment bekend zijn. Overige wijzigingen worden meestal pas eind van het jaar bekend gemaakt.

Lees verder


Laatste publicaties


Factsheet Normale Arbeidsduur Versie 11 april

Gepubliceerd op: 11-04-2018

Binnen het SNA-keurmerk wordt getoetst of de onderneming ten minste volgens de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag (Wml) betaalt. De Wml kent geen minimumloon per uur, maar wel een minimumloon per week. Om te bepalen of een onderneming minimaal conform de Wml betaalt, wordt de geldende normale arbeidsduur (per week) in de van toepassing zijnde cao als uitgangspunt genomen voor het berekenen van het minimumloon per week naar een minimum loon per uur. Vervolgens wordt het berekende minimum loon per uur getoetst aan het betaalde bruto uurloon.

Lees verder

Handboek Normen versie 17.02 (ingangsdatum 1 april 2018)

Gepubliceerd op: 28-03-2018

Handboek Normen versie 17.02 (ingangsdatum 1 april 2018)

Lees verder