Certificeringen

ABU CAO

ABU cao: wat is het?

De Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) is de grootste werkgeversorganisatie binnen de uitzendbranche. De ABU vertegenwoordigt uiteenlopende kleine en middelgrote als grote ondernemingen in de flexbranche. Als lid van de ABU moet u voldoen aan de juiste toepassing van de cao voor Uitzendkrachten. Zo laat u zien dat u een betrouwbare partner bent, die voldoet aan strenge kwaliteitseisen.

ABU cao-controle en Normec FLC

Namens de ABU voert Normec FLC periodiek cao-controles uit bij ondernemingen die aangesloten zijn of willen worden bij de ABU. Deze controles vinden doorgaans eens per drie jaar plaats. Bij de ABU cao-controle kijken wij of de bij de ABU aangesloten bedrijven de cao voor uitzendkrachten en vaste medewerkers op bepaalde artikelen correct naleven.

Het uitgebreide, door de ABU opgestelde, controledocument vindt u hier.

ABU cao-controle: goed om te weten Ook wanneer u geen ABU lid bent, kan Normec FLC toetsing op naleving van de ABU cao verzorgen.

Hoe werkt het?

Een certificeringstraject bestaat uit meerdere fases. Bekijk hier de processtroom

Geïnteresseerd?

Wilt u alle ins en outs over het ABU CAO keurmerk weten? Laat dan uw gegevens hieronder achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.