Certificeringen

Bovib keurmerk

Bovib keurmerk: wat is het?

Bovib, de branchevereniging voor onafhankelijke en zich op kwaliteit onderscheidende inhuur-intermediairs en brokers, heeft het Bovib keurmerk ontwikkeld. Vanuit de Bovib bestond een sterke behoefte een keurmerk te ontwikkelen dat toetst en toeziet op wet- en regelgeving, kwaliteitseisen en risicobeperking op financieel en fiscaal gebied passend bij de dienstverleningsvormen binnen de Bovib. Met het keurmerk laat u als bij Bovib aangesloten intermediair of broker zien dat u voldoet aan bepaalde gebieden binnen de heersende wet- en regelgeving, en aan de kwaliteitseisen die Bovib aan haar leden stelt.

Bovib keurmerk en Normec FLC

Namens Bovib toetst Normec FLC op onafhankelijke wijze of uw bedrijf voldoet aan de normen die zijn vastgelegd in de normenset. Dit doen wij periodiek en deels steekproefsgewijs doorgaans eens per twaalf maanden. Bij bedrijven die een Bovib keurmerk (willen) voeren, controleert Normec FLC specifiek op:

  • Bovib-elementen
  • NEN-elementen
  • ISO 9001-elementen

Bovib keurmerk: goed om te weten

Bezit u al het SNA keurmerk en/of ISO 9001 certificaat? Dan hoeft u niet nogmaals op dezelfde elementen getoetst te worden. Wel moet u in dat geval de laatste twee inspectierapporten kunnen overleggen en mogen er op deze betreffende elementen geen non-conformiteiten zijn vastgesteld.

Geïnteresseerd?

Wilt u alle ins en outs over het Bovib keurmerk keurmerk weten? Laat dan uw gegevens hieronder achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.