Certificeringen

PVI

Pluimvee Verwerkende Industrie

Uit het oogpunt van de belangenbehartiging onderhoudt NEPLUVI nauwe contacten met diverse publiek- en privaatrechtelijke organisaties. Vertegenwoordigers van NEPLUVI nemen onder meer zitting in het bestuur en commissies van Productschap Pluimvee en Eieren (PPE), SVO (scholing en opleiding), CPE (Controle-instelling voor Pluimvee en Eieren), VLEP (pensioenfonds) en de organen van Sociale Zaken Pluimvee Industrie zoals het Georganiseerd Overleg (CAO en opleidingen).

In opdracht van Sociale Zaken Pluimvee, Nepluvi en/of ‘het Georganiseerd Overleg’ voert Normec FLC periodiek PVI controles uit op correcte toepassing van specifieke onderdelen van de CAO Pluimveeverwerkende industrie bij ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen aan bedrijven die ressorteren onder de Pluimveeverwerkende industrie. Door onze uitgebreide kennis van de uitzendbranche en onze jarenlange ervaring zijn wij voor uw onderneming de juiste partij om deze controles door uit te laten voeren. Ondernemingen die ressorteren onder de CAO Pluimveeverwerkende industrie mogen alleen personeel inlenen bij ondernemingen die een plus registratie bij de Stichting Normering Arbeid (SNA) bezitten. 

De controle wordt uitgevoerd aan de hand van de door de Sociale Zaken Pluimvee/Nepluvi/het Georganiseerd Overleg opgestelde werkinstructie voor ondernemingen die zowel als bedrijf in de sector dienen te worden aangemerkt, als ondernemingen die niet als bedrijf in de sector dienen te worden aangemerkt.

De frequentie waarmee deze controles worden uitgevoerd worden bepaald aan de hand van het PVI sanctiebeleid, gebaseerd op de uitkomsten van de laatst uitgevoerde controle.

WILT U HET KEURMERK BEHALEN? DAAR HELPEN WIJ U GRAAG BIJ!
Wilt u meer weten over Normec FLC, onze werkwijze en/of wenst u een offerte vraag dan vrijblijvend ons informatiepakket aan of maak een afspraak voor een kennismaking. Wij leggen u dan graag alles uit. 

Uiteraard is het ook mogelijk om alvast telefonisch contact met ons te zoeken.

Bregje Verstegen

 Bregje van Arensbergen

Hoe werkt het?

Een certificeringstraject bestaat uit meerdere fases. Bekijk hier de processtroom

Geïnteresseerd?

Wilt u alle ins en outs over het PVI keurmerk weten? Laat dan uw gegevens hieronder achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.