Certificeringen

Keurmerk ZZP-Bemiddeling

Keurmerk ZZP-Bemiddeling: wat is het?

Het Keurmerk ZZP-Bemiddeling is ontwikkeld door de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) in samenwerking met onder andere Normec FLC. Met het keurmerk laat u als bemiddelingsbedrijf zowel aan zzp’ers als aan uw opdrachtgevers zien dat uw dienstverlening juist en betrouwbaar is. Let wel: het keurmerk is bedoeld voor bureaus die zelf opdrachten verstrekken of werk uitbesteden aan zzp’ers.

Keurmerk ZZP Bemiddeling: waarom?

Als bemiddelaar van zelfstandigen onderscheidt u zich met dit keurmerk op kwaliteit. Aan opdrachtgevers en zzp’ers laat u met het keurmerk zien dat uw dienstverlening betrouwbaar is.

Keurmerk ZZP-Bemiddeling en Normec FLC

Namens de NBBU controleert Normec FLC op onafhankelijke wijze of uw bedrijf voldoet aan de normen die zijn vastgelegd in de normenset. Dit doen wij doorgaans eens per twaalf maanden. Bij bedrijven die het Keurmerk ZZP-Bemiddeling (willen) voeren, controleert Normec FLC met name op:

  • de gemaakte en gewaarborgde afspraken tussen bemiddelaar en de zzp’ers
  • de bemiddelingsovereenkomst
  • transparantie richting de opdrachtgever
  • het nakomen van financiële verplichtingen door de onderneming

Keurmerk ZZP-Bemiddeling: goed om te weten

Wilt u weten of uw onderneming in aanmerking komt voor het Keurmerk ZZP-Bemiddeling? Laat Normec FLC dan een quickscan uitvoeren. De quickscan heeft als doel globaal te bekijken of uw onderneming in aanmerking komt voor het keurmerk en wat u mogelijk kunt aanpassen of verbeteren om het keurmerk te kunnen verkrijgen.

Geïnteresseerd?

Wilt u alle ins en outs over het Keurmerk ZZP-Bemiddeling keurmerk weten? Laat dan uw gegevens hieronder achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.