Certificeringen

VCA / VCU / ISO 9001

VCA

De VGM Checklist voor Aannemers (VCA) is een standaard voor de evaluatie en certificatie van veiligheids- en arbozorgsystemen, een structurele, systematische aanpak van veiligheid op de werkplek. Als het systeem aantoonbaar goed functioneert kan er een certificaat afgegeven worden.

VCU

Het VCU certificaat is bedoeld voor uitzend- en detacheringbureaus die personeel leveren aan bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico (werkzaamheden in fabrieken, installaties en werkplaatsen). Het VCU certificaat heeft tot doel om de veiligheid van het uit te zenden personeel te borgen.

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale, generieke standaard, uitgegeven door de International Standardization Organisation. ISO 9001 stelt zich ten doel om internationale vereisten voor kwaliteitssystemen te standaardiseren, meetbaar en controleerbaar te maken. ISO 9001 is toepasbaar voor elk type organisatie en is er in hoofdlijnen op gericht om de alle relevante processen in organisaties beheerst te laten verlopen, van de inkoop en productie tot de verkoop en service.

VCA/VCU en/of ISO 9001 certificeren?

Normec FLC werkt samen op het gebied van VCA/VCU en ISO 9001 met Normec Certification. Meer informatie over deze certificeringen en Normec Certification vindt u op https://www.normeccertification.nl/.

 

Geïnteresseerd?

Wilt u alle ins en outs over het VCA / VCU / ISO 9001 keurmerk weten? Laat dan uw gegevens hieronder achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.