Dit is Normec FLC

Waar wij voor staan

Eerlijkheid loont. Met dit uitgangspunt gaan we bij Normec FLC elke dag op pad, voeren we onze klantgesprekken, onderhouden we de contacten met al onze partners. Eerlijkheid loont al die bedrijven en ondernemingen die zich inspannen om te voldoen aan de heersende wet- en regelgeving  rondom de arbeidsmarkt.

Het verhogen van de kwaliteit in hun branche, het uitbannen van oneerlijke concurrentie, het verbeteren van de positie van werknemers: wij worden blij van onze klanten, omdat ze net als wij streven naar een eerlijkere arbeidsmarkt.  Daarom zet iedereen bij Normec FLC zich met plezier in om degenen die hun best doen te ondersteunen op weg naar (nóg) beter.

Keurmerken en certificeringen worden niet altijd met enthousiasme benaderd. ‘Moeten we een papiertje behalen om te laten zien dat we het goed doen’, horen we wel eens. Ergens begrijpen we dat gemopper wel. Tegelijkertijd zien we dagelijks onverholen trots als we een onderneming een certificaat of keurmerk heeft behaald. Het besef: ‘We doen het ook echt officieel goed’, geeft extra glans.

We zijn onafhankelijk, onpartijdig en integer. We zijn persoonlijk, nieuwsgierig en enorm ervaren op het gebied van de arbeidsmarkt. We zijn blij dat we een steentje kunnen bijdragen aan een eerlijke markt. En zien dagelijks dat eerlijkheid loont.

 

Relaties waarderen onze persoonlijke en integere aanpak. Bij Normec FLC kunt u rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening. U kunt zeer zeker bij ons terecht voor het volgende:

  • Persoonlijk en betrokken contact;
  • Gesprekspartner;
  • Snelle en efficiënte benadering;
  • Altijd een inspecteur dicht bij u in de buurt.

Accreditatie

Normec FLC is al vele jaren geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie. Dit betekent dat wij als organisatie voldoen aan de norm ISO/IEC 17020 voor de norm NEN 4400-1 en handboek SNA en de Norm voor huisvesting van arbeidsmigranten - SNF-regulier/SNF-inhuur register en het harmonisatiedocument SNF (registratienummer I223).

Normec FLC is onafhankelijk

Normec FLC hecht grote waarde aan het onafhankelijk en onpartijdig uitvoeren van de inspectieactiviteiten. Om deze reden beschikken we over procedures en preventieve maatregelen om mogelijke tegenstrijdige belangen tegen te gaan en de objectiviteit van onze activiteiten voor inspectie te waarborgen. Tevens doen we dit door naleving van het protocol onafhankelijkheidswaarborging inspectie-instellingen. De Raad voor Accreditatie beoordeelt Normec FLC ook jaarlijks op haar onpartijdigheid, onafhankelijkheid en integriteit ten aanzien van de SNA Keurmerk en SNF Keurmerk controles (registratienummer I223).