flexbranche

NBBU cao-audit

Het is verstandig om als bedrijf lid te worden van de NBBU. Zoals u weet, bent u dan wel verplicht om ook de cao van de NBBU toe te passen. Maar hoe toont u dat aan? Daar helpt Normec FLC u bij. Wij voeren een cao-controle van topkwaliteit uit binnen uw bedrijf. Daarbij onderzoeken wij de belangrijkste onderdelen en rapporteren wij de status van uw bedrijf op die gebieden. Hierbij ontzorgen we u compleet: wij regelen alles voor u. Vertrouw op onze jarenlange ervaring als sparringpartner!

Over de NBBU cao-audit

In totaal behartigt de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen bijna 1.000 uitzendbureaus, payrollondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs in de flexbranche. Toon tijdens onze audit aan dat u de NBBU-cao voor Uitzendkrachten goed toepast en profileer uzelf als een betrouwbare partner die voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Normec FLC helpt u om uw organisatie beter te maken.

Onze controles werken als volgt

Wij mogen namens de NBBU periodieke cao-audits en controles op lidmaatschapscriteria ter voorkoming van discriminatie uitvoeren bij organisaties die aangesloten zijn bij de bond. Dus ook bij u. Gemiddeld elke drie jaar komen we uw organisatie opnieuw controleren. Heeft u audit-gerelateerde vragen, dan kunt u altijd bij onze gratis helpdesk terecht. Wij zijn uw betrouwbare sparringpartner. Daar kunt u op bouwen.

Voordelen van NBBU cao-audit

U leeft de NBBU cao correct na en kunt dit aantonen
U kunt aantonen dat u een adequaat beleid heeft geïmplementeerd en onderhoudt gericht op het weren van discriminerende verzoeken vanuit opdrachtgevers
Alleen als lid van de NBBU komt u in aanmerking voor deze audit
Dankzij het NBBU-lidmaatschap kunt u uw opdrachtgevers nog meer vertrouwen bieden

Confident wood worker expert. Young man working at factory. Skil
Logo Tecline en Bouwgenius

The Human Specialist

“Met de inspecties draagt Normec FLC bij aan de kwaliteit van onze interne processen en daarmee aan onze betrouwbaarheid.”

De 3 stappen van de NBBU cao-audit

1

Audit

We inventariseren de huidige situatie samen met u, waarbij we bepaalde onderdelen van de NBBU cao controleren.

2

Rapportage

Op basis van de inspectie bieden we u een rapport aan, waarin te zien is op welke verschillende (cao) eisen uw organisatie gecontroleerd is.. We rapporteren ook waar verbetering nodig is.

3

Frequentie

Om er zeker van te zijn dat u de NBBU cao nog steeds naleeft, controleren wij doorgaans eenmaal per drie jaar uw organisatie.

Marco van Est

NBBU cao-audit voor uw organisatie aanvragen?

Normec FLC staat voor u klaar

Direct aanvragen Ook voor vrijblijvende informatie over een NBBU cao-audit

Wellicht ook interessant voor u

snf logo
SNF-keurmerk

Toon aan dat uw huisvestingslocaties voldoen aan de gestelde normen. Zorg dat stakeholders vol vertrouwen in zee gaan met u.

Lees meer
ABU logo
ABU cao-audit

Voldoe aan de juiste toepassing van de cao voor uitzendkrachten om lid te worden van de werkgeversorganisatie ABU.

Lees meer

Waar kunnen wij u mee helpen?

Ook gekozen voor Normec FLC

Europlanit
Flextra
GJ Personeelsdiensten
Koers Oost personeelsdiensten
Mettom logo
Repay HRM
Taxiwerq
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu