inspectie woning

SNF-keurmerk

Beheert uw onderneming huisvesting en huisvest u arbeidsmigranten? Dan kunt u met het SNF-keurmerk aantonen dat u arbeidsmigranten op de juiste manier huisvest.
Het SNF-keurmerk is voor alle ondernemingen die arbeidsmigranten huisvesten, zoals uitzendondernemingen, ondernemingen werkzaam in de land- en tuinbouw (agrarische sector) of vleesverwerkende industrie. Als particulier kunt u het keurmerk behalen indien u maximaal één locatie (naast eventuele eigen woning) bezit en die aan arbeidsmigranten verhuurt.

Normec FLC is uw sparringpartner die u compleet kan ontzorgen op dit gebied. Wij begrijpen dat u de beste kwaliteit wilt door te voldoen aan het SNF-keurmerk. Om dat te realiseren, inspecteren en rapporteren wij graag over uw organisatie. Normec FLC heeft bovendien een gratis helpdesk voor inspectie-gerelateerde vragen!

Het SNF-keurmerk in het kort

Stichting Normering Flexwonen beheert het SNF-keurmerk namens de sociale partners in de uitzendbranche. Met dit keurmerk toont u aan bij gemeenten, woningcorporaties, opdrachtgevers, werknemers en omwonenden van de huisvestingslocaties dat deze voldoen aan de gestelde normen. Het contact met al deze stakeholders zal soepeler verlopen doordat u de kwaliteit van huisvesting voor arbeidsmigranten hiermee waarborgt.

Per 1 januari 2017 is het in principe niet meer toegestaan om in te houden op, of verrekeningen te doen met het Wettelijk Minimum Loon. Alleen onder strikte voorwaarden mogen inhoudingen voor huisvesting worden gedaan. Indien u inhoudingen of verrekeningen verricht, kan het voor uw onderneming erg belangrijk zijn om dit keurmerk te behalen. Wij kunnen u volledig ontzorgen op dit gebied. Kies ook voor topkwaliteit!

Wilt u het SNF-keurmerk voor uw organisatie?

Normec FLC is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie. Dit betekent dat wij als organisatie voldoen aan de norm ISO/IEC 17020 voor de Norm voor huisvesting van arbeidsmigranten – SNF-regulier en het harmonisatiedocument SNF (registratienummer I223) waarmee wij dus bevoegd zijn om inspecties voor het SNF-keurmerk uit te voeren. Topkwaliteit is ons streven, zowel voor uw organisatie als voor onze inspecties en afspraken. Vertrouw op een duidelijke rapportage en complete ontzorging.

Voordelen van het SNF keurmerk

Als u over het SNF-keurmerk beschikt, kunt u aantonen dat u voor arbeidsmigranten zorgt met:

Woningen die voldoen aan de gestelde eisen
Goede veiligheid en sanitaire voorzieningen
Brandveilige woningen

Download gratis de brochure

Handig! Alle informatie over het SNF-keurmerk beschikbaar in onze digitale brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Brochure SNF | Normec FLC

De 3 stappen van het SNF keurmerk

1

Inspectie

We inventariseren de huidige situatie samen met u, waarbij we de onderdelen van de norm controleren.

2

Rapportage

Op basis van de inspectie bieden we u een rapport aan waarin we tevens rapporteren waar verbetering nodig is.

3

Frequentie

Om er zeker van te zijn dat u nog steeds de eisen van het SNF-keurmerk naleeft, controleren wij doorgaans eenmaal per jaar uw huisvestingslocaties.

Tiffany Hendriks - Normec FLC

SNF-keurmerk voor uw organisatie aanvragen?

Normec FLC staat voor u klaar

Direct aanvragen Ook voor vrijblijvende informatie over het SNF-keurmerk

Andere bezoekers bekeken ook

snf logo
SNF-keurmerk (inhuur)

Toon aan dat uw huisvestingslocaties voldoen aan de gestelde normen. Zorg dat stakeholders vol vertrouwen in zee gaan met u.

Lees meer
sna-logo
SNA-keurmerk (NEN 4400-1)

Toon aan dat u op een betrouwbare manier zaken doet. Geef opdrachtgevers het vertrouwen om met u in zee te gaan.

Lees meer

Waar kunnen wij u mee helpen?

Ook gekozen voor Normec FLC

Europlanit
Flextra
GJ Personeelsdiensten
Koers Oost personeelsdiensten
Mettom logo
Repay HRM
Taxiwerq

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu