man en vrouw achter laptop

Normec FLC is Partner of Choice

01 12 2022 | Gemiddelde leestijd: 2 min

Om organisaties in de flexbranche op weg te helpen bij het maken van leverancierskeuzes, presenteert Flexmarkt het jaarlijkse Partner of Choice onderzoek. Aan flexbureaus in Nederland vroegen zij met welke bedrijven ze het liefst zaken doen. De resultaten van het onderzoek resulteren in een lijst met partijen die gezien worden als betrouwbare partners. Normec FLC kan met trots mededelen een Partner of Choice te zijn!

Uitstekende keuze

Om het inkoopgedrag binnen de flexbranche in kaart te brengen, laat vakplatform Flexmarkt ieder jaar een onafhankelijk onderzoek uitvoeren, uitsluitend voor en door diens lezers. Hiermee verkrijgen flexprofessionals inzicht in de beste leverancierskeuze op het gebied van Back-, midoffice & payroll, Opleiding & certificering, Frontoffice software, Wet-, regelgeving & arbeidsrecht, Administratieve en fiscale dienstverlening, Marketing & employer branding. Normec FLC wordt in dit onderzoek erkend als een uitstekende keuze in de categorie Opleiding & certificering. Dit mogen wij laten zien met het Partner of Choice-keurmerk.

Meer dan alleen inspectie

De reden voor deze erkenning? “Als we een belofte doen, komen we die na”, vertelt business-unit director Julisa Fereijra-Phelipa in het interview met Flexmarkt. Bovendien gaat de service en expertise van Normec FLC verder dan alleen de inspectie. “We werken met ervaren inspecteurs, die niet alleen maar ‘de controleur willen spelen’, maar graag hun kennis delen.” Lees het volledige interview in het Partner of Choice magazine.

footerafbeelding

Hulp nodig met certificering in uw branche?

Neem contact op met onze specialist.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

footerafbeelding
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu