man en vrouw achter laptop

Ondernemers gaan door, ook in tijden van crisis

20 03 2020 | Gemiddelde leestijd: 2 min

Het is begrijpelijk om in deze tijden te worden geregeerd door angst en onzekerheid. Dat is menselijk. Ook wij bij Normec vragen ons af waar dit naartoe gaat. Het mooie is echter dat de vragen die bij iedereen op dit moment leven voor verbintenis zorgen. Hoe gaan we hier gezamenlijk sterker uitkomen?

Weliswaar is veel onzeker, voor ons staat als een paal boven water dat vertrouwen op kwaliteit en continuïteit houvast biedt. Dat blijkt in tijden van crisis meer dan ooit. Daarnaast beseffen we nog wat anders: we zijn echt ondernemers. We gaan dóór. We verzinnen manieren om klanten te kunnen blijven bedienen, zodat ook hun bedrijf kan blijven draaien en het bedrijfsproces wordt geborgd. Zo kunnen onze inspecties in de meeste gevallen ‘gewoon’ doorgang vinden. Ook, en zelfs, in het geval van een mogelijke lockdown.

Focus op de toekomst

De tijd die nu – tegen wil en dank – is vrijgekomen, kun jij besteden aan het onder de loep nemen van jouw bedrijfsprocessen. Aan het inventariseren van de benodigde certificeringen. Aan het naar voren halen van inspecties, die voor later dit jaar stonden gepland. Want hoewel we een heleboel niet weten, is een ding zeker; dit gaat voorbij. En als het voorbij is, en de zaken weer hun beloop nemen, hoe prettig is het dan voor jou als ondernemer om de focus meteen te kunnen richten op de dagelijkse gang van zaken.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Het spreekt voor zich dat al onze medewerkers de adviezen en richtlijnen volgen van het RIVM. Mocht een inspectie op locatie niet mogelijk zijn, dan beschikken wij over de mogelijkheid om deze op afstand te kunnen uitvoeren. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf via telefoonnummer:
026 351 23 88 of via info-flc@normec.nl. We horen graag van u.

Uit de grond van ons hart wenst Normec iedere ondernemer en medewerker gezondheid en kracht toe in deze uitdagende tijd.

Het team van Normec

footerafbeelding

Hulp nodig met certificering in uw branche?

Neem contact op met onze specialist.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

footerafbeelding
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu