man en vrouw achter laptop

TIP van de Inspecteur: Lisette van Egmond

31 03 2020 | Gemiddelde leestijd: 2 min

“Een goede voorbereiding scheelt tijd op de dag van de inspectie.

Bij een goed voorbereide inspectie, hoef je op de dag zelf in principe enkel de steekproeven aan te leveren. Daar heb je dan voldoende tijd voor. Bij de afspraakbevestiging sturen we een overzicht van de op te leveren stukken mee. Het is belangrijk om dit overzicht goed door te nemen en te zorgen dat deze stukken voorafgaand aan de inspectie opgeleverd zijn. Mocht iets niet duidelijk zijn, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Als inspecteur vind ik het enorm fijn als ik ’s ochtends direct aan de slag kan met de voorbereide stukken, zodat ik de steekproef zo vroeg mogelijk uit kan zetten en mijn klant de tijd heeft om de steekproef bij elkaar te zoeken. Mochten er dan uit de aangeleverde gegevens vragen komen, dan hebben we samen voldoende tijd om deze door te nemen en tot conclusies te komen.”

Lisette van Egmond is sinds 2013 werkzaam bij Normec Fair Labour Certification B.V. Zij is inspecteur en reviewer voor verschillende keurmerken/lidmaatschappen. Daarnaast is zij er als kwaliteitsmanager er verantwoordelijk voor dat Normec FLC voldoet aan de eisen die de ISO 17020 aan inspectie-instellingen stelt. Normec FLC wordt door de Raad voor Accreditatie geaccrediteerd voor het uitvoeren van inspecties voor het SNA-keurmerk en het SNF-keurmerk.

Meer informatie?

Heeft u vragen over hoe u zich het beste kunt voorbereiden op een inspectie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 026-351 23 88.

footerafbeelding

Hulp nodig met certificering in uw branche?

Neem contact op met onze specialist.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

footerafbeelding
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu