man en vrouw achter laptop

Winnaar decemberactie: Het Vergeten Kind!

17 02 2020 | Gemiddelde leestijd: 2 min

Al onze relaties (van Normec FLC en Normec VRO) hebben eind december een mailing ontvangen met de vraag of ze willen meedoen aan onze decemberactie. Vijf goede doelen maakten kans op een cheque van €7.500,-. (Stichting Armoedefonds, Het Vergeten Kind, Plastic Soup Foundation, Nationaal Ouderenfonds & Stichting Telt)

Met een klik op de knop kon iedereen een stem uitbrengen op het goede doel van hun keuze. Naast het aantal stemmen, is er ook gekeken naar de motivatie waarom juist dàt doel op waardering mag rekenen. De onderneming met de mooiste motivatie kon daarmee een borrelpakket winnen voor het gehele team.

Stichting Het Vergeten Kind

Er is veel gestemd en de winnaar is: Het Vergeten Kind! Het Vergeten Kind zet zich sinds 2009 in voor kwetsbare kinderen en jongeren in Nederland die in een onveilige of instabiele thuissituatie leven of die noodgedwongen opgroeien in een opvanglocatie. Tijdens de week van het vergeten kind (ieder jaar van 29 januari t/m 4 februari) is speciaal aandacht gevraagd voor het thema ‘IEDER KIND EEN VEILIG EN LIEFDEVOL THUIS MET VERTROUWDE GEZICHTEN’. Op 17 februari 2020 heeft Normec gezamenlijk met Flexwijs de cheque mogen overhandigen.

Winnaar mooiste motivatie: Flexwijs

Van harte gefeliciteerd Flexwijs met de mooiste motivatie voor Het vergeten Kind. Zie onderstaand de ingezonden motivatie van Xander de Lugt van Flexwijs:

“Wij leveren personeelsdiensten voor het onderwijs en zijn specialist voor het speciaal onderwijs. Wij weten dan ook hoe bijzonder, uitdagend en dankbaar het is om te werken aan de toekomst van kinderen en jongeren die extra ondersteuning nodig hebben. Iedere leerling verdient namelijk het beste onderwijs. Zo ontstaan er kansen en komen talenten tot bloei. Als Flexwijs zijnde kunnen wij ons zeer identificeren met de doelstelling van Stichting ‘Het Vergeten Kind’ en wensen hun alle succes toe met hun inspanningen om ieder kind de handvatten en het vertrouwen te geven om stappen te maken naar hun toekomst!”

Gefeliciteerd Flexwijs! Het borrelpakket voor het hele team is onderweg!

footerafbeelding

Hulp nodig met certificering in uw branche?

Neem contact op met onze specialist.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

footerafbeelding
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu