man en vrouw achter laptop

Onze aanpak

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uitgevoerde inspectie van de hoogste kwaliteit is, dan laat u zich ontzorgen door Normec FLC. Wij regelen als sparringpartner alles voor u. Het enige dat u zelf hoeft te doen, is uw organisatie laten voldoen aan de norm. We maken duidelijke afspraken met u en daar mag u ons ook aan houden. Op basis van positief kritische feedback maken we samen uw organisatie beter. En heeft u vragen, dan kunt u altijd bij ons terecht in de buurt of contact opnemen met onze gratis helpdesk. Daarom kiest u voor Normec FLC.

Zo gaan wij te werk voor u:

Aanvraag Aanvraag audit, keurmerk en/of certificering bij Normec FLC
Afspraak voorbereiden De afspraak wordt ingepland. Het is van belang dat u de tijd neemt om uw organisatie te laten voldoen aan de norm waarvoor we inspecteren en rapporteren.
Inspectie of audit Wij komen langs voor de inspectie of audit. Aan het eind van de dag worden de voorlopige bevindingen besproken
Rapportage U ontvangt een rapportage met bevindingen. Op basis van positief kritische feedback maken we samen uw organisatie beter.
Positief resultaat In sommige gevallen krijgt u de tijd om nog aanpassingen te doen. Bij een positief resultaat wordt uw organisatie ingeschreven in het betreffende register en/of mag u het keurmerk gaan voeren.
Helpdesk Heeft u vragen, dan kunt u altijd bij ons terecht in de buurt of contact opnemen met onze gratis helpdesk.
footerafbeelding

Hulp nodig met certificering in uw branche?

Neem contact op met onze specialist.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

footerafbeelding
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu