man en vrouw achter laptop

The Human Specialist

Als uitzend- en detacheringsbureau levert The Human Specialist onder de labels BouwGenius en TecLine respectievelijk timmerlieden en elektromonteurs op projecten in heel Europa. Vakmanschap staat bij beide labels centraal. Net als zorgdragen voor deze vakmensen, want, zo zeggen ze zelf, tevreden werknemers zijn productieve werknemers. Normec FLC ging in gesprek met Paul Muller (Managing Director) en Patrick van Steenderen (Manager Back Office).

SNA-keurmerk en NBBU-lidmaatschap versterken elkaar

Paul Muller: “Voor ons is de combinatie van het SNA-keurmerk en NBBU-lidmaatschap erg belangrijk. Ondanks dat het geen wettelijke verplichting is, stellen de bedrijven waarmee wij zaken doen het vaak wel als eis. Op die manier is namelijk nog beter aan te tonen dat wij een betrouwbare partner zijn die goed voor zijn mensen zorgt. Wat mij betreft zou de koppeling tussen SNA en de brancheverenigingen (ABU en NBBU) sowieso verplicht mogen worden, daarmee maak je de positie van het keurmerk alleen maar sterker.”

Patrick van Steenderen vult aan: “Vanuit mijn rol zijn de SNA-inspectie en NBBU cao-controle waardevolle instrumenten om te toetsen of wij enerzijds een betrouwbare partner zijn voor onze klanten, maar anderzijds ook of wij een goede werkgever zijn voor de uitzendkrachten. Bovendien is het meteen een goede check of onze systemen en processen goed zijn ingericht. Soms komen er verbeterpunten uit een inspectie naar voren, dat kan echt leerzaam zijn. Uiteindelijk draagt Normec FLC, met behulp van inspecties, bij aan de kwaliteit van onze interne processen en daarmee aan onze betrouwbaarheid.”

Logo Tecline en Bouwgenius
Confident wood worker expert. Young man working at factory. Skil
Confident wood worker expert. Young man working at factory. Skil
“Met de inspecties draagt Normec FLC bij aan de kwaliteit van onze interne processen en daarmee aan onze betrouwbaarheid.”
Patrick van Steenderen – Manager Back Office

Goed en efficiënt samenwerken

“We zien de relatie met Normec FLC echt als een partnership, waarbij het belangrijk is dat we goed en efficiënt met elkaar samenwerken. In de praktijk is dit ook zo. Als ik dan toch een verbeterpunt mee mag geven, dan kan het eindgesprek soms iets concreter zijn. Aan de andere kant is de persoonlijke aandacht die Normec FLC heeft tijdens inspectiedagen echt een pluspunt. In plaats van een platte checklist af te gaan, denken de inspecteurs met ons mee en houden we elkaar scherp.”

Wellicht ook interessant voor u

sna-logo
SNA-keurmerk (NEN 4400-1)

Toon aan dat u op een betrouwbare manier zaken doet. Geef opdrachtgevers het vertrouwen om met u in zee te gaan.

Lees meer
NBBU logo
NBBU cao-audit

Voldoe aan de juiste toepassing van de NBBU-cao voor uitzendkrachten. Laat zien dat u een betrouwbare partner bent.

Lees meer
Tiffany Hendriks - Normec FLC

Hulp nodig met certificering in uw branche?

Neem dan contact op met onze specialist.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tiffany Hendriks - Normec FLC
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu