man en vrouw achter laptop

Werken bij Normec FLC

Inspecteren. Dat is waar het bij Normec FLC om draait. Saai?

Integendeel. Er schuilt een hele wereld achter certificaten. Een wereld vol bedrijven die streven naar beter. En naar eerlijker, mooier en ja, ook plezieriger. Alles draait bij Normec FLC om inspecteren zodat bedrijven het gewenste keurmerk behalen. Wij helpen bedrijven die streven naar beter. Zelf hebben we precies diezelfde ambitie: steeds weer topkwaliteit leveren. We zijn zeer nauwkeurig bij het uitvoeren van onze inspecties, maar fungeren tegelijkertijd graag als sparringpartner voor onze klanten.

Lees wat Inspecteur Sander Strijker vertelt over zijn werk.

Actuele vacatures

Op dit moment hebben we de onderstaande vacatures. Zit jouw droombaan er niet bij? Stuur dan gerust een open sollicitatie.

Medewerkers over Normec FLC

Marco van Est - Normec FLC
“Dankzij de diversiteit in de werkzaamheden is geen dag hetzelfde en is elke dag weer een leuke uitdaging.”

Marco van Est

Marni Boer - Normec FLC
“Dankzij het kleine team en de platte organisatiestructuur worden de medewerkers enorm betrokken. Dit zorgt voor een gezellige ongedwongen sfeer op kantoor en in het contact tussen collega’s.”

Marni Boer

1549879956958
“Normec is een werkgever die snapt wat de menselijke kant van bedrijfsvoering is. Zij ziet potentie, behoeftes en mogelijkheden en doet haar best om hierin te voorzien. Hierdoor is het takenpakket van elke medewerker anders’.”

Vincent Veenbrink

Karina sanecka Normec flc
“Het enige wat je in je leven als inspecteur zeker weet, is dat niks zeker is. Ondanks een bepaalde vaste routine, kom je elke dag weer nieuwe dingen tegen. Hierdoor kan je jezelf blijven ontwikkelen. Een dag in het leven van een inspecteur is daarmee nooit saai’.”

Karina Sanecka

Waarom werken bij Normec FLC?

Vooruitstrevend in de markt

Normec FLC staat in de markt bekend als kwaliteitsspeler en daar zijn onze medewerkers trots op.

Eerlijkheid loont

We zijn persoonlijk, nieuwsgierig en enorm ervaren op het gebied van de arbeidsmarkt. We zijn blij dat we een steentje kunnen bijdragen aan een eerlijke markt.

Hard werken met veel plezier

De arbeidsmarkt verbeteren. In kleine stapjes. Met veel geduld. En altijd met plezier. Wij vinden het belangrijk dat elke medewerker op zijn plek is binnen het team. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu